Saturday night

bedroom2

bedroooom

Nå skulle jeg egentlig vært på bursdagsfest. Det er lørdag, det er sol, det er varmt og det er fest. Men uansett hvor mye det virkelig frister, så får jeg meg ikke til å dra. Jeg har ikke energi til å dra dit og være edru, som da betyr at jeg måtte ha tydd til alkohol for å få det. Rus gir kun en illusjon av energi der og da – men i virkeligheten bruker man bare av energien man ikke har. Man kommer altså enda mer på minussida enn man var i utgangspunktet, noe som sjelden er et godt valg. Det valgte jeg å droppe denne gangen, så da ble det en rolig kveld. Jeg valgte faktisk å dra tilbake til Orkanger, så jeg slapp å sitte alene hjemme i leiligheta og bli frista til å feste allikevel. Fornuftigheten lenge leve. Haha. Heldigvis er det mange flinke ansatte på DPS-en, som gjør lørdagskvelden bedre, selv om man er her og ikke på bursdagsfest. All kreds til dem! Håper dere har en fin lørdag! Hugs.

Del

4 Kommentarer

 1. Bjørg
  juni 28, 2015 / 00:09

  Imponert over at du forstår hva som er best for deg, og godt å lese at du roser de ansatte på DPS-en. Du viser at du har styrke og innsikt, Drea. Et solid skritt i riktig retning :-)

  • juni 28, 2015 / 05:21

   Takk for det, Bjørg! Setter pris på det! :)

 2. juni 29, 2015 / 20:31

  Helsa di takker deg nok for det! Spesielt dagen etter =) Faen, så fælt det er etter man har pressa seg selv sånn. Energi er så unnervurdert av de som ikke sliter med det. Q- hvorfor dps på Orkanger om du bor i Trondheim?

  • juni 29, 2015 / 23:17

   Har vært innlagt her på Orkanger flere ganger tidligere, så holder meg liksom til det jeg kjenner til fra før. :) Men skal begynne poliklinisk på Tiller nå, da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.