Paris Couture

hår3

nytthår2

mørkerehår

Jeg ble kjempefornøyd med hårfargingen! Det var akkurat en slik farge jeg hadde lyst på. Kald brun. Så nå må jeg vel bare kjøpe inn et lager med denne fargen (som er 5.21 i Paris Couture-serien) til å freshe opp håret med i ny og ne. Det er greit å ha en pakke klart til de dagene hvor man føler at å gjøre noe med håret er eneste løsning for å føle seg bra. Hvis ikke kan jeg plutselig ende opp med drastiske forandringer enda en gang. Haha, jeg er helt håpløs… Ohwell! Det gikk bra denne gangen! Hurra for det! Hva syns du?

Del

6 Kommentarer

 1. mai 13, 2015 / 13:39

  Elsker det <3 Har vurdert å komme meg til frisøren lenge, men har egentlig ikke råd. Kanskje jeg skal driste meg ut på en hjemmefarging igjen, lenge siden sist nå.. Merker du noe skade på håret?

  • mai 13, 2015 / 13:42

   Merker ingen skade på håret av en sånn pakke, nei! :) Syns de er supre! Er råfornøyd med fargen, og hadde heller ikke råd til frisør igjen. :b Haha! Gå for det! Lykke til :D

 2. mai 13, 2015 / 14:03

  Det ble kjempefint!
  En litt lysere versjon av denne fargen jeg har lyst på selv, men håret mitt har så varme fargetoner for øyeblikket at det er ikke mulig..

 3. mai 14, 2015 / 08:48

  Wow, så fine bilder! Du er vakker :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.