Girls night, part I

jentenewqalkfridafroskfressshrenatefrida2byen2222hoho
I dag tok jeg, Frida og Renate turen til byen (Trondheim) for å småshoppe og bare… Ja, rett og slett kose oss. Ta fri fra alt annet, og bare være tre venninner på byen – med alt det hører til. Obligatorisk tur innom Starbucks (hvor jeg for første gang prøvde noe annet enn Frappuccino uten kaffe!), kundekveld på Trondheim Torg med gode tilbud på alle butikker, fotoshooter her og der (som tiltrakk en hel del lange, glanende blikk) og hver vår 0,8 liters «dunk» med brus. Haha. Jeg hadde det i alle fall supergøy sammen med disse to supre jentene, og håper ikke det blir så alt for lenge til neste gang. Fler bilder fra dagen i dag kommer også. Hugs!

Del

3 Kommentarer

  1. mai 13, 2015 / 04:03

    Åh så herlige bilder. Kjempekoselig å være med gode venninner! :D BTW – SYKT fine øyne på din venninne til venstre. Omg. Hun må du ta photoshootbilder av en dag. Wow :D

    • mai 13, 2015 / 06:51

      Skal nok ha litt photoshoots med begge disse etterhvert! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.