Better, faster, stronger

33t3

3t

3t4

Dette er Renate, den ultimate treningspartner! Hun og jeg har lagt store planer for både trening og moro i hele sommer. My partner in crime, med andre ord! Det er så utrolig gøy å ha en treningspartner som er så tøff som henne. Som tåler litt. Og som pusher tilbake på samme måte som jeg pusher henne. Sammen skal vi bli skikkelig spreke! Just you wait. Disse bildene er fra dagens treningsøkt, som ble ei bra bein/rumpeøkt for min del. Tidligere var det hatøkta mi, men nå elsker jeg det! Det finnes så sykt mange gode øvelser for rævva som virkelig kjennes. Jeg klager ikke om jeg får ei svær og fin sprettrumpe jeg, ass… Haha! Hva er din favoritt-treningsøkt?

Del

1 Comment

  1. mai 12, 2015 / 16:10

    Så flinke dere er, og tøffe, og INSPIRERENDE! Jeg skal begynne å trene i DAG, og har endelig klart å dra med meg samboeren, som klager like mye som meg på hvor slapp han er (altså, jeg klager på meg selv, ikke han), så nå skal vi også bli spreke. Håper du kommer med masse inspirasjon her på bloggen :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.