Hello, healthy life!

Nå har det gått altfor lang tid etter kneoperasjonen uten regelmessig og god trening. Og godt kosthold. Etter operasjonen, så glemte jeg visst bort alt som heter trening og sunt kosthold. Det har jo ført med seg en del endringer. Bare se her. Dette var meg i høst:

njudrea-2

treningsdrea

Og dette… Det er meg nå:

today2

today

Man trenger virkelig ikke briller eller et fantastisk godt syn for å se at det har skjedd noe – i feil retning… Selv om rumpa fremdeles er stor og fast, da! Men nå! NÅ! Nå er det virkelig nok. I dag har jeg spist sunt (og ført opp hva jeg har spist), og jeg har endelig kommet meg på trening igjen. Styrketrening ble en stor favoritthobby i fjor, og nå skal jeg tilbake til det. I dag var det til å dø av, men jeg vet jo at om kun ei lita uke, så er jeg tilbake til å være den gymaddicten jeg var før jul. Nå skal jeg bli slank og sterk igjen! Healthy life – here I come!

workout1

sunn

Mitt liv fremover. Trening og sunt kosthold.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.