Cute drinking jars

cutecups cuuuute

Jeg fikk disse to søte glassene fra søstersen, og jeg tror de blir perfekte til sommeren! Iskald iste med isbiter, lissom. Eller smoothie! Åh, som jeg elsker smoothie. Det fikk jeg skikkelig lyst på nå. I morgen må jeg kjøpe inn frosne bær, yoghurt og juice, så blir det smooooth! Anyways, disse glassene kosta 10 svenske kroner per stykk. Absolutt et kupp! Supersøte, syns jeg.
Men – nå skal jeg stikke og trene. Mer om det i neste bloggpost! Hugs.

Del

5 Kommentarer

 1. april 6, 2015 / 19:27

  Åh, disse var supersøte! Skulle gjerne hatt noen lignende selv! Skrik ut om du ser noen i samme stil i Norge da ;)

  • Drea
   april 6, 2015 / 19:39

   Det skal jeg gjøre! :D

 2. april 6, 2015 / 19:59

  Sneisne;)

 3. Christine
  april 6, 2015 / 20:16

  Elgeseter minimarked i Trondheim har slike. Turkis. Rød. Og Grønn. 39,- per stykk mener jeg :-) elgeseterminimarked på instagram

 4. Anine
  april 6, 2015 / 23:50

  De finnes på Tilbords i Norge :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.