Hei fra poker-NM!

heifradublin

Heisann! Her går dagene i ett, så det har ikke blitt mye tid til blogging – selv om pokeren ikke har gått noe særlig bra enn så lenge. På tirsdag spilte jeg ladies event, men røk tidlig ut. I går spilte jeg en sideturnering, men røk tidlig ut der og – på tross av at jeg spilte skikkelig bra. I dag skulle jeg egentlig spilt Main Event, men sånn ble det plutselig ikke allikevel. Kjempekjipt, for det har jeg gleda meg til i et helt år! Ohwell. Satser på å få spilt en turnering imorra istedet. Ikveld går jeg for tv-serier og godis i hotellsenga. Hugs!

Del

2 Kommentarer

  1. DINGITT
    mars 26, 2015 / 20:28

    Kos dæ med godis du…. <3

  2. Bjørg
    mars 26, 2015 / 23:50

    Gudd løkk! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.