Casual friday in new shoes

blåggn

outfit4

outfit6

fiksa

outfit1

outfit3

outfitr5

Takk til min kjære tvillingbror, Jørgen, for at han gadd å stå ute i t-skjorte og ta disse bildene av meg. Jeg fikk nye vårsko i posten i dag. Kawasaki er merket, og de er superbehagelige og utrolig kule. De kan mikses til mye! Jeg har alltid vært fan av slike hvite sko. Greit å ha i skohylla nå som våren har kommet til Trondheim!

Og så ble det altså helg igjen og. I kveld skal jeg ikke gjøre så veldig mye annet enn å gå en langtur med Gizmo, se The Voice og Senkveld, og slappe av. I morgen skal jeg spise middag og drikke vin hos Linda, som har bursdag i morgen. Det blir kos! Men nå maser Gizmo på meg her. På tide å hoppe inn i treningstøyet og komme seg ut i seinsola. Hugs. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.