Hairfix

hairfix bad3 farger

Litt egenpleie i dag! Fikk fiksa extensionsene på Glimt, så nå er jeg fresh og fin før Katy Perry-konsert og poker-NM de to kommende ukene! Veldig godt å få fresha seg opp litt. Jeg tok med kameraet for å ta litt outfitbilder og sånt nede ved Ila pir i dag, men da jeg slo på kameraet oppdaga jeg at minnekortet hadde blitt igjen hjemme… Bah. Så derfor ble det ingen kule outfitbilder i dag (heller). I morgen da, kanskje..? Ohwell, nå skal jeg spise frokost (klokka 14.00….) og se gårsdagens episode av Paradise Hotel. Haha! Jada, jada. Jeg vet det er lamt. Det er det som er så gøy… #GUILTYPLEASSURE

Del

4 Kommentarer

  1. Eva Veronika
    mars 13, 2015 / 09:37

    Nydelig du e Drea. :D God helg te dæ. Kos dæ masse.

  2. mars 13, 2015 / 17:03

    Kjempestilig på håret!:)

    RE: Ah, jeg vet- er ikke vannmelon bare den BESTE sommer-(og vinter-, hvis de har det på butikken) snacksen? Blir masse-masse av det nå fremover!:):) Ha en kjempegod helg!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.