Hollywood, baby!

rainbow3

rainbow2

rainbow1

rockebar1

rockebar2

hollywood

hollywood2

hollywood4

hollywood5

hollywoood

whisky2

Her kommer litt bilder fra da vi tok turen til Hollywood og den berømte rockebaren Rainbow. Med en ordentlig rocker i laget (nei, faktisk ikke meg, men Hank), så måtte vi jo selvfølgelig innom der! Det var utrolig kult. Der er det sjukt mye histoire, thats for sure. Ellers tusla vi litt rundt, før vi stakk til en bar (eller to) på Venice Beach og ble fulle på Margaritas. Hahah. Sånn kan det altså gå…

Nå sitter jeg og fikler litt med en video som kommer litt senere. Pluss fler bilder. Mange bilder. Det blir nok et par innlegg til fra statene, men det får dere bare overleve! Ah, jeg vil reise igjen. Man rekker absolutt ikke nok på en knapp uke i LA, altså. Jeg må dit igjen, og da må jeg ha bedre tid og litt mindre stress. Det blir bra!

Del

1 Comment

  1. mars 2, 2015 / 19:53

    Herlige bilder, elsker LA! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.