The end of weekend

sailaway

Helga har sust forbi og jeg har vært i en slags postreisedepresjon siden jeg kom hjem. Kombiner det med jetlag, og man får ikke den mest spennende helga akkurat. Er det bare meg, eller er det et fenomen at å komme hjem til virkeligheten fra en fantastisk reise blir så antiklimaks at man bare blir liggende i sofaen med gardinene trekt for i flere dager i strekk etterpå? Det er i alle fall en gjenganger hos meg. I morgen er det mandag og ny uke, så da får vi satse på at jeg drar vekk gardinene og kommer meg litt etter denne postreisedeppegreia. Sånn kan man jo ikke holde på, kan du skjønne… Haha! Kisses!

smileeee

Del

4 Kommentarer

 1. mars 1, 2015 / 21:29

  Du har iallefall tatt tiden til å sminke deg (sykt pen)! Jeg pleier å være igjen i tankene, og bruker tiden på å fordøye alt som har skjedd. Lykke til med mandagen :)

  • Drea
   mars 2, 2015 / 15:51

   Jeg juksa.. Gamle bilder. ;)

 2. mars 1, 2015 / 21:58

  For en herlig blogg! Helgen har sust forbi hos meg også… Ha en super kommende uke :-)

 3. mars 2, 2015 / 16:46

  Håper du får en fantastisk uke :) Flotte bilder selv om du juka med at du la ut gamle bilder! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.