BeautyNails by Maren

nails3

nails4

I dag var jeg hos flinke Maren og fiksa neglene mine! Ble de ikke utrolig fine? Maren er utrolig flink, og dessuten veldig, veldig hyggelig å prate med! Jeg har jo kjent Maren i mange, mange år, men det er lenge siden vi har møtt hverandre, så da fikk vi catcha up i samme slengen. Kjempekoselig! Men ja, tilbake til negler. Maren holder til på Saupstadsenteret, og hun legger alle slags negler. Jeg gikk for en enkel og naturlig look – siden det er det jeg liker best. Om du vil se mer av Marens arbeid, kan du følge henne på Instagram (@BeautyNailsbyMaren) eller ta turen innom Facebooksiden hennes. Anbefales så absolutt! Men nå må jeg pakke, for imorgentidlig skal jeg reise. Hvor og hva og hvorfor kan jeg fortelle mer om imorra! Hugs. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.