Ladestien

aron

aron3

jentenepåtur

gizz

Gizmo er liksom ikke like fotogen som Aron, han…

I dag ble det en (nesten) totimers gåtur med Linda og bikkja hennes ute i det fine været. Aron er så nydelig! En svær og flott rotweiler. Det ser kanskje litt rart ut der vi kommer gående sammen. Jeg, som er 177 centimetre, med en liten hund på knappe 4,5 kilo, ved siden av Linda, som kanskje er… 1,50 høy og har ei bikkje som veier like mye som henne selv! Hahaha. Om vi skal være veldig stereotypiske, så hadde det vel kanskje sett mer «rett» ut om det var jeg som hadde rottweileren og hun som hadde en sånn liten en som man kan stappe ned i veska. Fnis. Men, det var i alle fall supergodt å komme seg ut, og det er alltid like hyggelig å være med vakre Linda. Faktisk så hyggelig at vi gjentar det igjen imorgen! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.