Å vinne over sine egne tanker

bwdrea
Det finnes seriøst ingenting som er så tilfredsstillende som å vinne over sine egne tanker. Er det en ting jeg har jobbet mye med de siste par åra, så er det å være bevisst på meg selv. Valg jeg tar, konsekvensene av valgene, hvordan jeg kommuniserer med andre og hvordan jeg tenker. Det er så lett å glemme at andres oppfatning av ting også er virkelighet – og ikke bare det man selv ser og tenker. Det er jo (faktisk) som Dr.Phil sier; perception is reality. Det finnes mange sannheter. Om alle tenkte over det litt mer, hadde det helt klart vært mindre både hissige diskusjoner og krig i verden. Drea fights for world peace, lissom! … Neida.

Men tilbake til poenget, som var å vinne over sin egen hjerne. Å være bevisst på at ikke alt man tenker er fasit, og at ens egne tanker kan snus. At tankene i blant kan prøve å motarbeide en selv. Det er utrolig hva man kan klare med litt tankekraft, ass! Og nå må jeg avslutte merker jeg, før dette blir et sånt «se inn i deg selv og les deg selv»-innlegg. Uæh. Hugs!

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.