Down to fuck?

Av og til skulle jeg ønske jeg levde på 50-tallet. Om du tenker «Hæ? Drea på 50-tallet, det hadde vel aldri gått bra..», så skal jeg ikke skyte av deg huet jeg, altså. Jeg er jo ikke akkurat typisk koneemne, er jeg vel? Ikke er jeg god til å rydde og holde orden. Ikke er jeg god på å lage mat. Ikke er jeg god på å gå rundt hjemme uten å gjøre annet enn å passe barn, og ikke er jeg særlig god til å holde kjeft når det kanskje trengs. Jeg sier det jeg mener, uansett hvem det er til. Sånn er jeg bare, lissom. Men allikevel skulle jeg ofte ønske jeg levde på 50-tallet. Hvorfor? Det skal du få høre nå.

På 50-tallet fantes ikke Facebook. Ikke Tinder heller. I går lærte jeg noe nytt. Først og fremst må jeg bare presisere at Tinder kun er noe jeg bruker i kjedsomhet. Altså, jeg er verken ute etter romantikk eller noe som helst annet, jeg bare syns det er dritgøy å sveipe til høyre eller venstre på folk. Når de åpner kjeften, er jeg long gone – med mindre jeg ser potensiale til sjuke samtaler som for eksempel dette. Men ja. Tilbake til saken. DTF betyr tydeligvis «Down to fuck?», og er visst et velkjent begrep på Tinder om dagen. Sånn får man pult i dag, lissom. DTF. Greit nok, jeg er ikke dronning av romantikk, men det får da være måte på! Noe så håpløst uromantisk og lite turn on har jeg aldri hørt i hele mitt liv. Dere må egentlig bare få lese hele samtalen.

Han: Dtf?

Meg: Hæ?

Han: Google det!

Jeg googler. Down to fuck, ja.

Meg: HAHAHAHA.

Han: Ler du da?

Meg: Ja.

Han: Hvorfor det?

Meg: Nei, jeg er ikke down to fuck. Lykke til med jakten!

Han: Haha, hva som skal til da?

Meg: Det toget har nok seilt for lenge siden.

(Nytt uttrykk jeg liker å bruke, haha.)

Han: Går ikke noe tog her, frøken. Var jo bare et ærlig spørsmål. Hatt en fin kveld?

(Tar ikke noe hint der, altså. Sosiale antenner forsvant visst sammen med romantikken.)

Så sånn går det nå om dagen. Ingen kjemi trengs, ingen romantikk, ingen felles ting overhodet. Så lenge man er down to fuck, er alt greit. Hvor skal dette ende? Dette er jo sikkert bare begynnelsen. Snart puler vel ikke folk på ordentlig lenger en gang. Etter ei helg så skrytes det heller av hvor mange man fikk tinderpult, lissom. «DTF?» «JA!» «COOL, nå er du skrevet på lista mi!» Ferdig.  Neida. Men dere skjønner poenget. Oh well. Lykke til i livet, Mr. DTF.

Del

4 Kommentarer

 1. januar 3, 2015 / 23:26

  aahahah. Jeg dauer! Folk ass. Hyggelig å ramle innom bloggen din! Ha en fin kveld:)

 2. januar 4, 2015 / 21:52

  Nei makan da! Hvor ble det av romantikken liksom? Huff. Tragisk hvordan det har blitt altså.. :(

 3. Carina Isabell
  januar 7, 2015 / 23:26

  Og da lurer man på hvorfor det florerer med gonore i byen?

 4. februar 4, 2015 / 07:11

  Haha, ja kan være enig med deg der! Det er samtaler som dette som får meg til å tenke hva blir det neste, ikke bra. Og ja, Tinder; morro helt til folk begynner å snakke, da blir det fort kleint :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.