Dublin city

ninåååfnismartininthecity2 byen kunst girfriendswanted inthecitydrea shoppingwii

I dag tok jeg og Martin turen til Dublin city for å se litt der og. Det er jo tross alt første tur til byen for å faktisk se annet enn innsiden av nattklubbene der på tre år. About time, huh? Jeg fant i alle fall en sånn niiiinååååniiiinååå-kosebamse som jeg bare måtte ha, og han fikk selvølgelig bli med på bilder han og. Og det ble litt shopping. Gøy å komme seg litt vekk også. Fun, fun! Nå blir det rett tilbake til pokerspillinga. Hugs!

Del

1 Comment

  1. april 12, 2014 / 19:25

    Synes du er tøff som drar så langt av sted for å spille poker på det nivået. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.