Po-po-po-poker face

festidublin

dublinfest

partyyyy

fest1

Hei fra Dublin igjen! Som dere kan se, så storkoser vi oss fremdeles. Det drikkes litt øl, det spilles poker og det er langt over gjennomsnittet god stemning. I går begynte dessuten ladies event, og jeg er videre til dag som to med nest størst stack, og har derfor et fint utgangspunkt for dagen i dag! Vi er 17 av 57 startende igjen, og 7 av oss får betalt. Spennende, spennende! Jeg gleder meg i alle fall veldig til å spille i dag. Det blir gøy uansett hvordan det går! Wish me luck! Hugs. 

pokerdreaaa

Foto: Paul Weaver

Del

1 Comment

  1. april 9, 2014 / 17:19

    Masse lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.