Day 1

dublindreapeace

Peace and love i Dublin! Glad for å komme freeeem!

dublidnrea

Veldig glad, faktisk!

dublindrea2

Okei, ble sliten av å smile, må spare krefter til pokeren og.

flyplassen

Og jeg er selvfølgelig bare sunn! Sugarfree redbull og yoghurt med sånn greier oppi. Her blir det bare fitness og sunn mat i 10 dager ass…

rompåhotell

Rommet er fremdels HELT ryddig også, bortsett fra senga da. True story!

hotellsannhet

Neida. Kødda. Har jo bodd her i et halvt døgn nå, så… Da ser det sånn ut.

Det var en rask, liten gjennomgang av hva som har skjedd til nå. Jeg spilte litt poker i går, men vant ingen penger, så da er det jo ikke verdt å nevne noe særlig. Men det var ikke min feil at jeg ikke vant altså, det var bare uflaks. Selvfølgelig. Men ja. Jeg er på plass, har allerede rotet fullt hele rommet og alt er som det skal. Kan også fortelle at jeg oppdaget at jeg hadde tatt med meg Vilja sitt pass da jeg stod på Værnes og skulle sjekke inn på flyet, men alt ordner seg jo for snille jenter (og oss andre jenter også, tydeligvis), for nødpass ble det og jeg fikk fly allikevel. Rutinert som jeg er, tok jeg høyde for at noe sånt skulle dukke opp, så jeg hadde heldigvis god tid. Phew. Hadde vært lite trivelig å misse flyet… Men nå skal jeg stikke tilbake til pokerlokalet! Første event er jo allerede i gang, og jeg må støtte opp om ViMenn-teamet! Ha det, bloggen!

Del

2 Kommentarer

  1. Ingrid
    april 5, 2014 / 16:43

    Den hårfargen var helt utrolig fin til deg!!!

  2. april 8, 2014 / 19:03

    Hahaha, endelig noen med samme rotesyke som meg selv. Uansett hvor ryddig noe er, eller hvor lett det i teorien er å holde det ryddig på et hotellrom, så blir det bomba med en eneste gang. Skjønner ikke hvorfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.