Paradise

dreasjø1utsikt noraogdreaensmiiiiileBilder fra helgen.

Av og til er Frøya virkelig et paradis. Sol, fin temperatur og vårfølelse over hele linja. Og jeg har, som du kanskje har oppdaget om du er pittelitt observant, fått ny hårfarge også. Mørkebrunt ble det plutselig, og jeg er veldig, veldig fornøyd! Jeg syns jeg kler denne fargen mye bedre enn den jeg hadde før jeg farget det. Hva syns du om den? Ble det greit? Tommel opp? Tommel ned? Men ja, tilbake til paradiset. I helga ble jeg faktisk rødlett i kinnene og… solsliten. Du vet, følelsen du får i kroppen når du kommer deg inn etter å ha vært ei god stund ute i sola. Godslapp. Småsliten og klar på en positiv måte. Den følelsen har altså dukket opp i det siste. Hvem hadde trodd det, etter snøstormen i forrige uke? HERLIG! Mer sånn vær, takk!

Del

2 Kommentarer

  1. mars 26, 2014 / 09:34

    Åh ja jeg eeeeelsker sol og varme!! :D

  2. cecilie
    mars 26, 2014 / 19:12

    tommel opp :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.