But first, let me take a selfie

selfieeee

Har du egentlig tenkt over hvor slitsomt det er å være rosablogger? Hvor mye ekstra krefter det krever, i motsetning til å kun være et helt vanlig menneske? Ikke det? Vel, nå skal du jammen få høre. Her er en standard rosablogger-dag:

I dag skal jeg virkelig slappe av. I dag skal jeg nyte hvert eneste minutt, uten å stresse med noe som helst! Jeg starter dagen med å sminke trynet mitt. Femten minutter. Så er det tid for å sende god morgen-snap til hele verden. Jeg hiver av meg klærne (jeg nettopp tok på), slenger meg i senga og under dyna, og snur mobilen mot meg selv og knipser noen bilder i Snapchat. «TrøttfjesDrea ønsker deg en fiiiin dag!» Lite vet de om at jeg allerede har vært våken i en halvtime og brukt tjue av de minuttene foran speilet på badet…

Så er det tid for jobb. Bør vel kanskje hive ut et outfitbilde på bloggen i dag, så jeg får velge ut klær litt mer nøye enn jeg hadde orket klokka seks om morgenen om jeg ikke tenkte å gjøre det. Femten minutter på å finne klær, fem minutter på å få de på. Så tar jeg noen bilder av meg selv. Setter fra meg kameraet og knipser i vei med selvutløseren. Sånn. Nå må det da vel være noe jeg kan bruke her. På tide å fyke til jobb! Vel fremme på jobb er det tid for ny #selfie. Må jo vise verden at jeg faktisk jobber, jeg og. Selv om jeg er superviktig og har et fantatsisk spennende liv, så jobber jeg altså. Rosa headset og iMac må vi få med på bildet, så ser de i alle fall at jeg er litt rosablogger også på jobb. 

Etter jobb er det tid for trening! Det verste med trening er egentlig å stramme alle musklene mellom settene, da jeg tar bilder av meg selv fra alle mulige vinkler i speilet. Stramme, stramme, stramme. Det er så slitsomt! Og når jeg har tatt noen bilder, er jo pausen mellom settene ferdig, så da er det jo bare å kjøre på med treninga igjen. Ah, så slitsomt. 

Så er det middagstid. Middagen må snappes. Eller instagrammes. Gjerne fra alle mulige vinkler, så man er sikker på at det blir bra nok. Og så må det jo postes også. Vips, nye femten minutter, og maten er høyst sannsynlig blitt småkald allerede.

Middagen er spist, og det er tid for tv-tid. Sitte i sofaen en fin, tidlig tirsdagskveld og se en film, uten å stresse med noe annet. Det må jo også blogges! På med joggebuksa, den fineste jeg har… Hvor faen er den da? Hvor la jeg den sist? Jeg blir gaaaaal, finner den ikke. Ti minutter. Tretten minutter. Åh, der var den. På med buksa. På med tøflene. Sette seg godt til rette i sofaen og… Faen. Bordet er ikke rydda. Får vel fjerne alt som er her da. Sånn. Slenger føttene på bordet, tøflene vises godt og knips! Bilder av føttene med tøflene på og tv-en med filmen på i bakgrunnen. Faen igjen! Glemte å sette frem fruktskåla på bordet før jeg tok bildene. Får løpe og hente den, da. Og ta nye bilder. Kanskje jeg skal skjære opp frukta så det ser bedre ut? Ja, jeg gjør det jeg. Sånn. Ferdig. Da kan jeg ta bilde. Knips, knips, knips. Tjue bilder får holde. Ett av dem må vel duge. Kanskje jeg burde ta et bilde av trynet mitt også? Smilende med en eplebit i hånda? Vel, da må jeg vel sminke meg litt først da. Tjuefem minutter. Ferdig. Knips. Sånn. Flott. Og av tekoppen også, kanskje? Men den er jo ikke så fin… En helt vanlig termokopp er ikke særlig fotogen. Jeg får bruke denne fine koppen istedet, så ser det bedre ut. Der. Perfekt. Knips! 

selfiedreeea

Nå er det tid for spa med bestevennen!  Total avslapning skal bli! Jeg stiller meg foran jacuzzien og venninna mi tar noen bilder av meg. Så tar jeg av henne. Så ser vi på bildene. Næh, vi må ta nye. Hennes tur. Min tur. Hennes tur. Min tur. Kanskje vi skal ta noen oppe i jacuzzien også? Ja, det gjør vi. Min tur! Hennes tur. Min tur. Hennes tur. Min tur. Hennes tur. Sånn. Perfekt. Da har vi til bloggen. Da kan vi legge fra oss speilreflekskameraene (ja, i flertall), og hoppe oppi! Frem med mobilen. Nå skal det snappes! Og instagrammes. Og kanskje slenge ut et raskt bilde på Facebook også, så vi slipper å vente helt til vi har lastet inn bildene fra kameraene. Jepp! Oi. Kroppen har allerede begynt å ligne på en sliten sviske… Kanskje det er på tide å stå opp..?

Ah, det var digg da. Så er det rett inn på datamaskina for å legge inn bildene som ble tatt.  Pøser de ut på bloggen og skriver noen ord om den fantastiske, avslappende dagen jeg har hatt. Herlig det er å slappe av, dere! Rart jeg plutselig ble så veldig trøtt… Gjeeeeesp. Er helt utslitt, jeg! Tar på å slappe av, visst… Merkelig! Tror jeg tar kvelden. God natt! *Nattasnap*

Del

4 Kommentarer

 1. mars 26, 2014 / 20:26

  Den nye generasjonen dokumentarfotografer…

 2. Kristine Siren
  mars 26, 2014 / 21:12

  Priceless!!!! =) =) =)

 3. mars 26, 2014 / 23:41

  Hahahaha, HELT fantastisk! Og du har absolutt et poeng – det må være veldig slitsomt :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.