Helgeliv og min mening om the walking dead

viljalunsjgizmo hårfarge

1. Vilja spiser iiiis. 2. Gizze lurer på hva jeg driver med. 3. Meg med nyfarget hår og sminkeløse øyne.

Tre bilder med mitt ødelagte iPhonekamera. For ja – kameraet på den har vært dårlig lenge nå. Fokusen fungerer ikke. Utrolig irriterende. Men anyhow… Dagen har vært fin, selv om den startet i det tidligste laget. Frøken Vilja våknet nemlig klokken 5, og fant ut at det var en fin tid å stå opp på. Jeg måtte jo bare henge på, siden urolig Vilja = urolig Gizmo = jeg må ut med Gizmo og stå opp med dem begge. Gjeeeesp.

Men ja. Jeg og Vilja har hatt en fin dag. Vi har gått rundt i butikker og spist is på kafé, og ellers tatt livet greit med ro. Main point; vi har hatt det fint. I gårkveld farga jeg forresten håret igjen og. Det trengte en litten refill, for å si det sånn. Fargen hadde blitt greit vaska ut, og etterveksten var allerede godt synlig. Så da ble det litt mørkere enn før. Og litt brunere, kanskje. Det var i alle fall meningen. Nå vil jeg bare ha noen lyse striper i det,  skal jeg prøve å la det være en stund. Kanskje på tide…

Vel, nå er i alle Vilja i seng, og jeg er klar for noen episoder av House of Cards. Netflix slapp jo hele sesong 2 i går, så da hadde jeg plutselig en serie bedre enn The Walking Dead eller Petter elsker Mari å se, lissom. Og om du liker The Walking Daed for andre grunner enn at det er lett-seelig (altså, man trenger ikke bruke mange hjernecellene for å se det, og det er overraskende fengende for å være så dårlig) eller på grunn av at det er lagt arbeid i produksjonen av den, så må jeg nesten si kondolerer. Serien suger. Ordentlig. Men ja – lett å se på, og fenger akkurat nok til at man ikke bare slutter å se den. Det skal den ha for i det minste. Zombier er kanskje heller ikke helt min greie… Ohwell! Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. cecilie
  februar 16, 2014 / 01:05

  neh, SÅ ille er den da ikke, men skjønner at vi har ekstremt forskjellig smak når det gjelder tv-serier, i og med at du får til å se på «petter elsker mari». har sett fem min og følte for å oppsøke noen som kunne fjerne det hele fra hukommelsen min. makan til møkk! men må få lov til å legge til at jeg ELSKER the walking dead-tegneserien, som er en million ganger bedre enn tv-serien(fascinerende brutal og fantastiske personskildringer), og at det mye mulig er grunnen til at jeg helt fint kan se på tv-serien og ha det gøy :) pluss at zombier er awesome! man vil vel ha mer av ting man liker, selv om det ikke alltid er top notch?

  • Drea
   februar 16, 2014 / 07:29

   Jeg syns IKKE Petter elsker Mari er bra tv, bare så vi har det klart! ;) Det er også en sånn greie man bare ser for at det ikke krever noe som helst (annet enn… Tja. Tålmodighet-ish?) å se det. Serier jeg liker er f.eks. Sopranos, Homeland, Sons of Anarchy, Broen, Sex and the City. Det er serier jeg mener er gode. Også har man Dexter, Entourage, Greys og alle sånne serier som også er bra. :) The Walking Dead har rett og slett for lite handling. Det er mye zombier, det er mye splattsplatt, og veldig lite om hvordan de faktisk har planer om å komme seg gjennom zombieapokalypsen, eller hva man skal si. Det er i alle fall… Ikke noe jeg ser på som en knallserie, selv om jeg ser den og syns det er underholdende til en viss grad.

   • cecilie
    februar 18, 2014 / 22:35

    av de du nevner liker jeg bare sex and the city og dexter, hehe. greia med the walking dead, for min del, er mer karakterskildringer og karakteutvikling. zombiegreier i seg selv er jo ofte veldig meningsløst, og jeg syns til og med det er kjempegøy, men the walking dead snur litt på den vanlige greia og fokuserer mer på hvor jævlig mennesker kan være ..og ikke bare hvor skumle zombiene er. hvordan de skal komme gjennom det hele er egentlig ikke så essensielt for min del, rett og slett fordi -karakterene- og relasjonene dem imellom er mer interessant. når det er sagt blir det mer fokus på veien videre utover i sesongene, sesong 1 har hovedsakelig fokus på å etablere karakterene og settingen de er i :) men som sagt tidligere, hvis du ikke er spesielt zombiefan tanker jeg at det er helt naturlig å ikke være frelst av konseptet til the walking dead ;p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.