Vegas in black´n´white

flyplass vegasphone wynnbw vegasbw

Bare fire iPhonebilder fra da jeg var i Vegas som jeg aldri har publisert. Jeg har lett og lett og lett etter bildene mine fra Vegas, men finner ikke annet enn iPhonebilder! Veldig frustrerende. Jeg aner altså ikke hvor jeg har gjemt alle bildene fra kameraet. Snufs. Jeg burde helt klart ha litt mer orden i ting, men det sa jeg vel for fire år siden og. Some things never change… Men jeg vil finne de jævla bildene! Ahrg. Jaja. Jeg får lete videre. De må være her – på en eller annen harddisk. Hugs!

Del

3 Kommentarer

 1. Mogens
  februar 11, 2014 / 16:02

  Endelig litt pokerrealtert på bloggen. Mer av det

  • Drea
   februar 11, 2014 / 17:18

   Blir under freeroll!

 2. februar 12, 2014 / 20:24

  Åå så fint=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.