Slow Tuesday

vegg appelsiiin megoggizze ringer gizzenysgjerrig vindu saft

Sliten, sur, gretten, lei og irritert. Fikser med: saft, appelsin, fargerike sugerør, fargerike bilder, sol og OL. 

Del

3 Kommentarer

  1. februar 11, 2014 / 21:18

    På disse bildene ser man virkelig hvilket fototalent du er! Perfekt.

  2. februar 11, 2014 / 22:37

    Herlighet, nydelige bilder! Jeg kjenner meg sånn igjen.. Og vet du hva? Jeg trodde ikke jeg kunne like bloggen din bedre (lest i maaange år), men etter at du begynte å skrive mer om det psykiske og hvordan dagene dine er til tider, så liker jeg den enda bedre – bare fordi jeg kjenner meg så igjen og det er godt at andre føler det samme som en selv til tider. Æsj, jeg vet ikke om jeg klarer å få det frem ordentlig, men jeg liker bloggen din og deg :)

  3. februar 13, 2014 / 22:26

    Så utrolig fine bilder du tar! Takk for kommentar på bloggen, du fikk i alle fall med deg mine beste tips ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.