Friends

friends

Nok et lite tilbakeblikk. Eller enda et bilde som ikke har blitt redigert før nå. Jeg elsker jo å bla i gamle bilder, for man blir alltid så opptatt av de bildene man velger ut først at man glemmer alle de andre. Og da glemmer man av og til noen skatter også. Sånn som dette. Jeg syns i alle fall det er råsøtt. Dette er attså Vilja og søskenbarnet hennes (og altså mitt tantebarn), William. Jeg har masse, masse herlige bilder fra den sommeren i Sverige. Syns dere det er greit å se slike bilder også? For if so, så har jeg en bildeserie som jeg liker ganske godt. Den viser litt hvordan barn er og hvordan de leker. Just say yay, så poster jeg!

Del

6 Kommentarer

 1. Christine
  januar 29, 2014 / 23:07

  Yay

 2. Kristin
  januar 30, 2014 / 01:40

  Yay

 3. Ingeborg
  januar 30, 2014 / 18:26

  Yay!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.