Unpublished, part uno

påkonsertdreatitteiiidreapåbaddreaupub
Hver gang jeg kobler telefonen til macen, overfører den alle mobilbildene inn i ei mappe som heter Camera Uploads. I den mappa ligger det nå 5000 filer, og siden humøret mitt ikke er helt på topp i dag – som det aldri er dagen derpå – har jeg brukt kvelden på å bla gjennom mobilbilder fra 2013. Da fant jeg noen bilder jeg ikke har vist på bloggen, som jeg tenkte jeg kunne slenge opp nå istedet. Det er et merkelig fenomen at man ikke syns noe er bra nok i nåtid, men i retrospekt blir så mye bedre. Sånn er det ofte med ens eget utseende også, har jeg merket. Ikke at jeg syns jeg er stygg eller tjukk til vanlig altså, men når jeg ser på disse bildene så syns jeg at jeg ser bedre ut enn jeg følte meg der og da. Der og da ville jeg antagelig ha en helt annen hårfarge, jeg hadde kanskje litt for mye sideflesk, jeg hadde ikke klær å ha på meg og… Ja, du skjønner sikkert. Og siden jeg nå gjorde denne oppdagelsen, skulle man kanskje tro at jeg lærte litt av det. At jeg kan føle meg mer vel i øyeblikkene fremover, og ikke føle meg mer vel i retrospekt. Men neida. Sånn er det ikke. Nå tenker jeg at jeg antagelig har lagt på meg litt i forhold til hvordan jeg var på de bildene, at jeg må gå ned litt og at jeg hadde mye mer klær å velge i før, at håret var finere og til og med smilet var finere. Så sånn fungerer det. Fantastisk fenomen…

Del

4 Kommentarer

 1. januar 27, 2014 / 10:57

  Liker! Og det er jammen sant. Rart at man ikke kan være like fornøyd meg seg selv her og nå, men det er alltid lettere å se tilbake, av en eller annen grunn..

 2. cecilie
  januar 27, 2014 / 18:41

  åh, det er alltid sånn.. der og da er man misfornøyd til tusen, men et par måneder senere kunne en banka seg selv for å i det hele tatt føle seg uvel når håret var så fint, huden så glatt og rumpa så stram!! men i likhet med deg lærer jeg aldri, gaaah.

 3. januar 28, 2014 / 19:45

  jeg synes alltid at du er fin, jeg :)

  • Drea
   januar 28, 2014 / 20:00

   Du er da så snill og da! Takk, fine du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.