Fashiolista

fashiolista

Her om dagen fant jeg en side som heter Fashiolista, hvor man kan lage lister og samle plagg man syns er kule og har lyst på. Jeg har i alle fall begynt å lage min Wanted-liste, og her er noe av det jeg skulle ønske jeg hadde i skapet mitt. Du kan følge min profil her om du vil. Check it out! Gøy er det i alle fall! Jeg er antagelig ikke den eneste som vindusshopper på nett på daglig basis, vel..? Jeg er i alle fall klin gæærn på det, og elsker det! Hugs.

Del

4 Kommentarer

 1. Anders K
  januar 27, 2014 / 16:22

  Barteklokka e innafor….

  • Drea
   januar 27, 2014 / 16:37

   Høhøh! Den er innafor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.