Summer feel

kvadrat kvadrat2

Forstørra iPhonebilder, så kvaliteten er ikke helt topp. Sorriiii.

Jeg savner sommer. Herregud, som jeg gleder meg til det er vår og sommer igjen. I år skal jeg ha en bra sommer. En skikkelig bra sommer. Jeg har ingen planer what so ever, og kommer nok ikke til å reise på ferie eller noe sånt, men… Jeg skal ha en bra sommer allikevel. Det finnes ikke noen alternativer til akkurat det! Jeg skal sole meg, jeg skal sprade rundt i bikini og kort dongrishorts og føle meg superhot, jeg skal ha rosa lepper og et stort smil, jeg skal drikke utepils i sola på Solsiden i Trondheim og jeg skal være så mye som mulig med venner. Jeg gleder meg. Hvilke sommerplaner har du?

Del

2 Kommentarer

  1. Anders W
    januar 28, 2014 / 13:28

    Æ reservere dæ t 100 utepils på Solsiden!

  2. januar 28, 2014 / 19:05

    Høre ut som kongeplaner :)!
    Personlig skal jeg kjøre MYE downhill, og delta på Hillbilly Høkkfest for første gang! Stoked ut av en annen verden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.