Photobooth

webcam1webcam2

To gamle webcamerabilder av meg og Gizmo. Fra da han fremdeles hadde lang pels. Fnis. Og jeg tror jeg holder på å få ørebetennelse, for det gjør sykt vondt i ørene omtrent hele tida. I går fikk jeg mamma til å komme til meg med paracet, haha. Så nå lever jeg på det. Jada, jada, jeg klager fælt her nå, men litt flaks skal man jo ikke ha da. Bah. Anyways. Jeg syns jeg blogger og blogger og blogger, uten å egentlig vite om det overhodet finnes interessant. S derfor lurer jeg litt på hva dere få som leser egentlig vil lese her? Hva vil dere se? Hva er gøy? Hva er ikke gøy? Tell me! Hugs. 

Del

4 Kommentarer

 1. januar 21, 2014 / 19:07

  Jeg liker å lese litt om alt og ingenting, jeg!! God bedring :)

 2. januar 21, 2014 / 21:25

  Synes utrolig nok at ALT du skriver er interessant :)

  • Drea
   januar 21, 2014 / 23:08

   Wehey! Det var dagens højdare. (No irony.) Utrolig godt å høre! Takk, fine du!

 3. januar 21, 2014 / 22:06

  Synes det er spennende å lese om hvordan du reflekterer over hverdagen. Utenom det er det utrolig inspirerende å se på bildene du tar med kameraet ditt. Fantastiske utsnitt, farger, lyssetting/bruk av naturlig lys!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.