Stop motion

gifcontrast

Meg ute i vinden for å gi dere et lite kyss! Denne helgen har jeg tatt med knusende ro. I går var det hånballtrening, i dag var det litt rydding i huset, og bortsett fra det har jeg ikke gjort stort. Dette er første helgen på veldig lenge jeg ikke har hatt planer eller ting som gjøres. En helg hvor jeg bare kan gjøre det jeg vil, når jeg vil. Det er faktisk utrolig godt! Og til nå har jeg klart å slappe av også. Du vet, sånn på ordentlig. Når man klarer å sitte i sofaen uten å tenke på alt man heller burde ha gjort eller alt man potensielt går glipp av. Jeg er sånn i blant. Er jeg hjemme, tenker jeg på hva jeg går glipp av på fester rundt omkring. Er jeg på festen, kan det hende jeg angrer og helst vil hjem til tv, en godtepose og varmepleddet mitt.

Men nå er jeg altså under varmeteppet i sofaen min og ønsker meg ikke bort til et annet sted. Gizmo sover ved siden av meg, tven står på, og jeg har kjøpt inn en liten pose med smågodt som jeg etterhvert skal kose meg skikkelig med. Jeg har tenkt mye på hverdagslykke i løpet av 2013. Og savnet det veldig. Men nå klarer jeg faktisk kose meg igjen, selv om jeg sitter mutters alene i sofaen, og kun har en tv, datamaskin og en godteskål på plana. Det er godt å kunne sitte i sofaen og virkelig bare slappe av, uten å tenke på mer kompliserte tanker enn hvilken godtebit man skal ta først. Det er god helg, det. Puss!

Del

1 Comment

  1. januar 12, 2014 / 15:28

    Du er akkurat like nydelig som jeg husket! (Mista deg et sted på bloggveien, men fant deg igjen nå) Håper livet behandler deg fint, og nyt resten av helgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.