Onsdag

newcropped

Hele uka frem til nå har vært ganske innholdsrik og travel. Da er det veldig godt å ha en onsdag hvor jeg ikke skal gjøre noe som helst, annet enn å ta en tur på Maxtrim for å trene. Siden beina er dritstøl etter håndballtrening i går, og da spesielt leggene, så blir det ryggtrening i dag. Og sofa resten av dagen. Jepp, sofa hele resten av dagen. Jeg kødder ikke. Okei, nå kom jeg på at jeg kødder allikevel, for jeg har avtalt å gå tur sammen med fine Åse Kristine ikveld. Men bortsett fra det (og), blir det late timer og minutter på denne kroppen. I sofaen foran tv´n, hvor serien Damages er det som står på for tiden. Skjønner ikke hvorfor jeg aldri har hørt om den før. Det er kommet typ fem sesonger, og jeg fant det bare av tilfeldighet på TV2 Sumo. Men anyways, serien er ikke så verst (siden man lett går tom for gode tv-serier å se), så den anbefales. Hugs!

Del

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.