Les VG i dag, folk!

vg

Tjohei! I dag har jeg en kronikk på trykk i VG. Den er også lagt ut på nett, og du finner den her. Les i vei, og kom gjerne med din mening! Eller ikke. Det er jo helt opp til deg. Ho, ho, ho.

Del

2 Kommentarer

 1. desember 4, 2013 / 23:51

  Jeg leste den da jeg hadde lunsj på jobb i dag. Kjente at jeg ble litt stolt. Haha! Bare fordi jeg har lest bloggen din i fem år liksom.

  Men jeg er veldig enig. Jeg har faktisk gått rundt og tenkt litt på det der. Folk må få lov til å skryte av seg selv. De derre reglene er jo helt forkastelige. Jante-Norge trenger ikke en enda en jævla drittnorm. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være så himla ille å skryte av seg selv en gang i blant? Når jeg er kjempefornøyd med meg selv for noe jeg har gjort som jeg kanskje sleit med å gjennomføre eller grudde meg til å begynne med, SELVFØLGELIG vil jeg skryte av det. Jeg tror det er godt for mennesket å få skryt, ros og komplimenter. Nei. Jeg tror ikke. Jeg VET! Og man oppnår ikke dette ved å ikke fortelle noen om prestasjonen. Nei, fuck Jante-Norge. Nordmenn er så teite.

  Ps. Veldig god kronikk. Stå på, Drea! Jeg heier på deg! :)

 2. Silje
  desember 5, 2013 / 00:22

  Strålende kronikk! Helt enig med deg :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.