Poker-NM 2013

pokerNMblogg

Fingern, Jenny Skavlan og Henrik Thodesen.

Bladde gjennom gamle bilder, og da dukket dette opp. Fra Dublin i år, under norgesmesterskapet i poker. Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen; uka det arrangeres NM i poker er årets beste uke! Poker er et sykt fascinerende spill, og alle folkene er supre. Jeg anbefaler virkelig alle å lære poker, og delta i fellesskapet under neste års NM. Man trenger ikke være dødsgod i poker for å være med – det er mer enn nok å gjøre om man ikke vil spille hele tiden.  Men som sagt; årets morsomste uke hvert eneste år! Thumbs up!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.