Le happy

hejhej

Jeg har bedre dager. Jeg smiler. Jeg er oppriktig glad. Ting ser lysere ut nå. Jeg har ikke lenger mistet troen på fremtiden. Jeg har tenkt litt på at sommeren bare har forsvunnet for meg i år. Den har gått bort i depresjon. Jeg kan liksom ikke huske så mange solskinnsdager, om du skjønner hva jeg mener. Jeg kan ikke få sagt nok hvor godt det er å endelig – etter mange, mange uker – føle positive ting. Nå har jeg kanskje muligheten til å ta igjen litt av det tapte. Kanskje blir det litt sommer og solskinn for meg og – afterall.

Del

3 Kommentarer

 1. Irene Løkke
  august 19, 2013 / 22:27

  Synes du er tøff jeg :) Og håper på en fin sensommer og høst, for din skyld :)

 2. Rita Hovde
  august 20, 2013 / 11:36

  Velkommen «tilbake!» Kjenner igjen den følelsen. Etter mange, mange uker med depresjon, opplevde jeg at jeg begynte å se fargene rundt meg igjen. Da skjønte jeg at jeg hadde vært «i svart» denne tida. Merkelig og deilig.
  Rita H

 3. august 22, 2013 / 10:36

  Velkommen tilbake : ) Er så godt å plutselig oppdage verden igjen – etter en lang boble-periode. : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.