Trying to get fit, vol. 2

workout1workoutback

Jada, jeg er fullt klar over at det er teit å legge ut sånne treningsbilder når man ikke har så veldig mye å verken skyrte av eller vise frem, men uansett; jeg trener! I dag var det ekstremt godt å trene styrke, faktisk. For å være helt ærlig så har jeg ikke akkurat trent så mye de to siste månedene, så det var godt å gjennomføre ei økt hvor jeg virkelig likte å pushe meg selv. Forhåpentligvis går neste økt like bra. Og treningsskjorta er forresten ny. Kjøpt på Stormberg. I like it!

Del

4 Kommentarer

 1. august 6, 2013 / 18:20

  Det er ikke teit å legge ut treningsbilder selv om man ikke har noen muskler å skryte av. At folk i hele tatt trener er jo kjempebra! Og om de er så fornøyde med seg selv etter å ha overvunnet dørstokkmila, så LEGG UT BILDER! Jeg synes det er awesome med treningsbilder uansett hvor fit eller lite fit man er. Det jeg prøver å si er at det blir litt teit om bare de veltrente skal få lov til å legge ut treningsbilder. Alle må få lov til å være stolt av kroppen sin uansett fettprosent og muskler :)

  • Drea
   august 6, 2013 / 18:23

   Det har du egentlig helt rett i! :) For øyeblikket så føler jeg meg vel teit uansett hva jeg gjør, jeg. Det bør jo ikke være sånn! :)

 2. Anita
  august 11, 2013 / 20:29

  Jeg synes treningsbilder er helt greit! Speil og trutmunn derimot…hehe
  Håper du har hat ei fin helg, hilsen fan!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.