Dressed for festival

festivalantrekk

 

Alt fra H&M

Selv om jeg, bleik som jeg er, ikke har lagt så mye merke til at det har vært sommer en god stund, så har det jo faktisk vært det. (Sick – I know!) Og da jeg tok en tur innom H&M i dag så fant jeg disse greiene. Jeg fikk umiddelbart lyst på det, og fant ut at det passet godt til festivalen jeg skal på om… Tre-ish uker. (Har ikke helt oversikt, og gidder ikke sjekke kalenderen heller.) Det er jo festival her på Frøya, og når Kaizers Orchestra endelig tar turen uttover hit, så hadde det vært en skam om Frøyas største fan ikke møtte opp, ikke sant? Og siden jeg ikke har shoppet klær på gud-vet-hvor-lenge, så trenger jeg virkelig noe nytt. Shortsen var det sein levering på, så den fikk ikke bli med denne gangen dessverre. Får finne noe annet. Et skjørt, kanskje. Eller svart jeans. Vi får se. Festival blir det i alle fall! Hugs.

Del

4 Kommentarer

 1. juli 25, 2013 / 13:13

  Shortsen var kul! Men jeg simpelten elsker svarte jeans! :D

  sv/ Ja, det var gode tider det! Blogging som er så koselig og personlig. Nå er det veldig lenge siden jeg var med innen bloggfronten, 3 år siden vil jeg tro, men det virker så annerledes nå. Virker ikke som om blogg er så fryktelig populært mer, folk kommenterer ikke slik de gjorde før og kvaliteten over bloggingen er rett og slett bare gått ned. Syns det er så trasig og se, for det er blogging som i for noen år siden jeg savner! Men, man må jo bare gi det nye en sjanse. :)

  • Drea
   juli 27, 2013 / 20:55

   Jeg blir liksom aldri helt ferdig med denne blogginga, jeg. Elsker å se tilbake på gamle innlegg. Så jeg kommer til å fortsette, selv om leserstaben min kun er en brøkdel av det den en gang var. Pyttsann. Det er da vel ikke så nøye. :)

 2. juli 26, 2013 / 19:30

  Utrolig kule klær! Du får kose deg på festivalen om noen uker :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.