Days goes by

cute1hillsjødoggiesea

I dag. Det er fremdeles grått og kaldt ute. Dagene forsvinner, valpen vokser og vokser, og er tidvis blitt et bitende monster. Heldigvis er han ikke bare et monster, men også søt og kosete i armkroken en god del av tiden. Han slipper derfor unna med det aller meste. Luringen. Nå er det fredagskveld og jeg skal prøve å bruke den slik fredagskvelder skal brukes; sofa, pledd og varm te. Ja, jeg er ganske så forutsigbar. Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. Malin
  juli 19, 2013 / 22:47

  Åhh, valpen må være noe av det søteste jeg har sett! Såå nydelig:) Kos deg med en ordentlig fredagskveld!

 2. juli 20, 2013 / 06:37

  Herregud, det er den søteste valpen noensinne! Så bedårende!

 3. juli 20, 2013 / 18:11

  Her er det VARMT og supersommer, nesten litt trist å tenke på at jeg drar fra det, men man kan jo ikke si nei til en sydenferie heller! Valper lever godt på at de er så søte, tror jeg. Det er veldig adaptivt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.