Take a look

portfoliobilde

Da er portfolioen åpen for å ta en titt. Jeg har fremdeles en hel haug med bilder som skal publiseres etterhvert, men så var det å ha ork til å gjøre det. TIl å lete, når man (altså jeg) ikke vet hvor man (jeg) skal lete. Men uansett. Det er fullt av bilder der allikevel. Du kommer inn ved å trykke på den sorte knappen på høyresiden her, hvor det står «Drea K Photography – Portfolio» på. Enkle ting. Si meg gjerne hva du syns! Om det er noe som er rotete, noen bilder som du ikke liker overhodet eller om det er noe du faktisk liker. Ill take it all. Hugs.

Del

1 Comment

  1. juni 27, 2013 / 23:07

    Synes særlig gruppebildene var fine :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.