Portfolio

skjermdump

Jeg har lenge vært uten portfolio nå. Jeg la jo ned firmaet mitt, og dermed forsvant også .no-domenet, og siden da så har jeg ikke orket å begynne på den evige jakten etter en enkel nettside for å vise frem litt bilder på. Vel, i dag fant jeg det – akkurat slik jeg har sett for meg. Enkelt, lett og veldig ryddig, om jeg får si det selv. Det er mulighet for fullscreen-visning, og det er mulig for en sånn slide-variant som du kan se ovenfor her. Og det beste av alt; det var gratis! (Om noen er interessert i å høre hvor og hvordan og alt det der, så rop ut, så kan jeg lage en liten «tutorial» på hvor jeg fant og hvordan jeg gjør.) Nå er jeg møkklei av å holde på med det, men… Det begynner å ligne noe, i det minste. Så nå har jeg jo bare fire-fem kategorier til å fylle med bilder…

Del

5 Kommentarer

  • Linn
   juni 27, 2013 / 20:07

   Jaa, det der vil vi lære :)

 1. juni 26, 2013 / 21:29

  Pen blogg du har her. Liker paletten din svært godt. Klare og sterke farger :)

 2. Rose
  juli 3, 2013 / 21:04

  Ja det vil vi veldig gjerne lære!
  Synes portfolioen din var ren, fin og oversiktelig. Det ser veldig profesjonelt ut!
  Mvh Rose

  p.s sitter på hytta og kjeder meg. Er GODT over gjennomsnittet interesert i bilder. Så begynte jeg om mimmre litt, å så kom jeg på en jente som hadde en blogg som tok fine bilder. Jeg og hun drev og kommenterte litt på hverandres blogger da jeg var 16 (er nå 22).

  Jeg fant deg igjen jeg! Morro.

 3. Ann-Kristin
  juli 18, 2013 / 20:14

  Hei!
  Lurte på hvor du har laget den fine portefolien din?
  Har veldig veldig lyst til å få laget min egen portefolie før eg begynner på Norsk Fotofagskole om 1 mnd!
  Hadde vært kjekt om du kunne svart meg på mail :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.