Wind of change

windy

drea12345678

Dere kjenner meg jo bare som Drea, så for dere blir det vel ikke akkurat noen forandring overhodet. For de som har kjent meg siden jeg var… Vel, lita – de får vel litt større problemer. Men det bare ble sånn. Og jeg syns det føles bra. Jeg føler meg ikke lenger som Andrea. Etter år med å ha blitt kalt Drea av de aller fleste, etter år med å introdusere meg selv som Drea til nye mennesker jeg treffer og etter at det har blitt bestilt flbletter til USA i navnet Drea istedet for Andrea, så føles det veldig greit å offisielt hete Drea. Ja, det er altså sånn at jeg offisielt har bytta navn. Nå heter jeg virkelig Drea. Som antageligvis en av svært få i landet. Det er meg og Drea De Matteo, lissom. Og hun er jo ikke akkurat norsk. Jeg har alltid vært glad i spesielle navn. Så nå har jeg et selv og. Og jeg liker det.

Del

8 Kommentarer

 1. april 24, 2013 / 12:19

  Gratulerer med «nytt» navn – det kler deg (:

  • april 24, 2013 / 12:42

   Takk! :D Jeg syns også Drea passer meg bra. ^^

 2. april 24, 2013 / 12:22

  Gratulerer! Som kommentaren over kler det deg, men så har jeg jo om leser blitt vant til at det er «det du heter» uansett. Stilig å ha et navn ikke alle andre har.

  • april 24, 2013 / 12:43

   Sant! :) Det er noe med det – hva man er vant til. Og jeg har blitt mer og mer vant til Drea selv, så… Da ble det sånn. Og ja, kult å skille seg litt ut på navn. :)

 3. april 24, 2013 / 16:54

  Synes Drea er et fint navn! Men hvordan uttaler du det? Drea rett frem eller Drèa (sånn som man uttaler slutten av Andrea)? Har alltid lurt litt på det =)

  • april 24, 2013 / 17:12

   Drea som i Andrea, bare uten An, ja. Ikke DREa. Men mer Drèa-ish. Haha! Jeg får lage en videoblogg! ;)

   • april 25, 2013 / 12:44

    Hehe, da vet jeg det! Har alltid sagt DREa jeg ;-P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.