Moderne Frida. Ish.

friiiida
Selvfølgelig skulle jeg ikke hatt den derre føggel´n i panna på dette bildet, men… Så hadde jeg den der, da. Gøy å leke litt i photoshop uansett. Jeg har altså bare lagt et bilde oppå det andre, og gjort om blending mode til multiply. Så vet du det. Sånt skal jeg helt klart ha det mer gøy med. Vet du hva, av og til så vil jeg ikke legge meg på kvelden – bare for at jeg føler jeg har så mange gode ideer. Bilder, film, skriverier. Da er det virkelig digg og bare sitte oppe, helt alene med kun høy musikk og macen foran seg. Og en kopp te, selvfølgelig. Ja, jeg er fremdeles addict. Not gonna change. Det er vel på grensa til galskap, men… Ohwell. Mye te har da vel aldri drept noen. Right? Og til slutt; minner på om at jeg trenger bloggetips i forrige post. Fortell meg gjerne om din også, om du mener den er verdt å lese.

Del

5 Kommentarer

 1. Tomine
  april 18, 2013 / 20:34

  Er innom i rykk og napp, og husker at du for ei stund siden studerte til å bli førskolelærer. Bare lurte på om du fortsatt gjorde det, eller om du er ferdig utdannet? Evt jobber du innenfor det i tillegg til foto?

  Ha en fin dag :-)

 2. april 18, 2013 / 21:17

  Hei! Jeg slutta ganske raskt, og fikk jobb som journalist istedet. :)

 3. ano
  april 19, 2013 / 17:56

  hvilken te drikker du? Hilsen tenarkoman

  • april 20, 2013 / 10:06

   Jeg drikker grønn te. Twinnings sin. Enten den vanlige eller den med cranberry! Nomnomnom. Er generelt fan av Twinnings.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.