Hvilke blogger er verdt å lese?

himmel

Jeg trenger hjelp. Jeg har vært bortreist fra bloggverdenen i så lang tid at jeg ikke aner hvem som er hvem eller hva som er bra eller hvem som er verdt å lese eller noe som helst. Så jeg trenger rett og slett hjelp. Jeg liker å lese blogger, men jeg er jævla streng. Jeg har masse krav. 1. Det må være fine bilder i bloggen. 2. Om det ikke er bilder, så må teksten være jævla bra. Jeg mener… Så bra at man bare ikke klarer å ikke lese. 3. Om det er gode bilder, så må det allikevel være god tekst, selv om kravet på tekst er ganske mye lavere enn i punkt to. 4. Jeg må like bloggerens utseende. Nei, jeg er ikke stolt av det, men det… Bare er sånn. Jeg aner ikke hvorfor. La det bare være. 5… Nå tror jeg ikke at jeg har fler ting å si, egentlig. Kan kanskje legge til humor som et punkt fem. Humor er alltid bra. Men ikke en nødvendighet. Så; hvilke blogger bør jeg besøke? På forhånd takk. 

Del

10 Kommentarer

 1. april 18, 2013 / 08:41

  Jeg liker at du blogger igjen, Drea! Hurra:-)

  Du er rimelig kravstor ja, hihi, men jeg vil anbefale deg Bleubird Blog, jeg elsker ihvertfall bildene der, og bloggen er så ekte. Adressen: http://bleubirdvintage.typepad.com/
  Hjartesmil er også helt nydelig, man blir liksom dratt inn i en annen verden: http://hjartesmil.com/

 2. Karoline
  april 18, 2013 / 22:08

  Hvis du takler engelsk er bloggen til Kelle Hampton, http://www.kellehampton.com/, en blogg som har både fine bilder, veldig god tekst, en nydelig blogger og en god dose humor :-)

 3. anita
  april 20, 2013 / 05:59

  Villmarksjenta.blogg.no burde alle lese. Må være en av de mest fornuftige og tøffeste jentene i landet. Den eneste bloggen som virkelig inspirerer meg hvertfall!

 4. Tinas Verden
  april 21, 2013 / 11:08

  Jeg synes du skal ta en titt på http://marenviks.blogg.no
  Uteolig søt jente med flotte bilder.
  Jeg har flere på blogglisten også, men husker ikke adressen.

 5. Linn
  april 21, 2013 / 17:52

  dindindin!! haha. Jeg liker bloggen din :) ellers burde du lese tegnehanne.no og supermarie! ikke typisk rosabloggere :)

 6. Kristin
  mai 5, 2013 / 12:24

  Hedda. (Hedda.blogg.no)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.