Kaizers Orchestra – igjen

kaizeee kaizersblogg kaizers7 kaizers6 kaizers5 kaizers4 kaizers3 kaizers2 kaizersbild

Før jeg dro til Dublin (som det også skal komme noen innlegg fra, of course), dro jeg på Kaizers-konsert. Tok selvfølgelig noen bilder, og her er et lite knippe av dem. Og mer gidder jeg ikke skrive nå, for jeg har vondt i ører og hals – og er bleik som en hvit sokk i følge min mor. Derfor går jeg for total relaxation i sofaen. I joggebukse og Betssongenser. Så vet du det.

Del

1 Comment

  1. mars 26, 2013 / 09:50

    Elsker Kaizers!! Vært på flere konserter med de, og får alltid like god stemning!!:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.