Nightclubbing in Dublin

nightclubbingnightclubbing4 nightclubbing2nattklubbdublin myhre

Når man reiser i Betsson-følget så har man det ikke fælt. Denne kvelden her ble det limo med Thomas Myhre, Alexandra Joner og typen hennes, Tom Nyborg (som jeg har postet bilde av sammen med i nok en limo her. Det er det vi gjør vi. Kjører limo), Martin Iversen (som blant annet er radio host i RadioDonkr som har sending hver søndagkveld), en dame jeg ikke husker navnet på og fire flasker champagne. Så ble det fest. Det er det som er med poker-NM. Det er ikke bare poker. Det er den mest sosiale uka i året, og jeg har begynt å glede meg til neste år allerede nå. For en ting er sikkert; poker-NM vil jeg ikke gå glipp av for noe i verden.

Anyways. Poster bare bilder fra denne festen i denne omgang, så kommer det litt fler poster med fler bilder. Det er jo endel andre bilder å poste og. Like… Alot. So long! Hugs.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.