Tattooed

tattisvilja

Vilja med liksomtattis på Gran Canaria. Flinke modellen.

Jeg har virkelig en ting for tatoveringer. Jeg har blitt hekta. Nå har jeg plutselig fire, og more to come – det kan jeg love dere! Og det rare er at jeg syns det aller fleste tatoveringer er stygge. Men så dukker det opp en eller annen tatovering i googlesøket sånn helt pltuselig. Som jeg bare faller for. Og så har jeg plutselig noe lignende selv. Åh, sukk. Jeg vil ha fler .

Del

2 Kommentarer

  1. mars 15, 2013 / 20:01

    Det som er så skummelt med tatoveringer, når du først tar en så blir det ikke bare med den ene! Plutselig har man flere planer for hvilke andre man vil ha på kroppen sin !:)

  2. mars 16, 2013 / 21:41

    Hihi, sånn tror jeg det er med de fleste. Jeg har fem stykker nå (egentlig seks, men den er gjort om) og jeg har en haug på listen min;-) Har en tattovering som symboliserer mine to barn, så når tredjemann kommer i juni er det rett i stolen for å utvide, og da blir den stoooooor, hehehe:-)
    Og jeg som har en mann som ikke liker tattoveringer engang, har tatt tre av dem etter at vi ble sammen;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.