Tilbake.

Hei! Ja, jeg lever. Og ja, jeg har vært borte en god stund nå. En pltuselig bloggpause ble det visst, verken planlagt eller gjennomtenkt. Det bare… ble sånn. Men nå er jeg tilbake. Først med en god del nyheter, og deretter med bilder igjen. Jeg har flyttet ut av leiligheten nå, og flyttet hjem til mamma på Frøya for øyeblikket. Må finne meg et eget sted å bo der ute, for jeg har fått jobb som journalist i lokalavisa hjemme! Så jeg flytter altså hjemover igjen, jeg. Til Frøya. Eller Hitra.

På samme dag som jeg fikk vite at jeg fikk jobben, fikk jeg også vite at jeg får bli med til Las Vegas i juli! Jeg reiser 1. juli og hjem igjen 12.juli. Jeg skal ta bilder for Donkr og Betsson på WSOP, og gleder meg vilt! Det blir helt rått. Vegas, dere. VEGAS. JEG. Til Vegas. I can´t wait. Det blir fan-fucking-tastic!

Så til . Sitter for øyeblikket på Egon i Trondheim og spiser lunsj. Drar hjemover (til Frøya) igjen om et par timer, så nå sitter jeg i grunn bare og venter på at bussen skal gå. Tok en tur på Solsiden med en gjeng i går, så det slenger jeg opp litt bilder av når jeg har kommet meg hjem. Bare for å få i gang blogginga igjen for fullt liksom. I mens kan dere jo se disse videoene fra pokercruiset jeg nylig var på. Enjoy og hejdå!

 

Del

4 Kommentarer

 1. juni 8, 2012 / 16:10

  Gratulerer masse med jobb! Det blir nok spennende :D

 2. juni 8, 2012 / 16:28

  Gratulerer med jobb :D Kjæresten min reiser også til Vegas for å spille poker=D Så kanskje du ser han der ;) hehe!

 3. Line
  juni 8, 2012 / 18:30

  Gratulerer :) Men slutter du med studiet nå da?

 4. Drea
  juni 9, 2012 / 21:01

  Line: studiet? Eller mener du studioet? :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.