Busy.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Tjohei! I går var det sommerfest på Gossip, og da Åse Kristine lurte på om jeg ble med så brukte jeg cirka to og et halvt sekund på å betemme meg for å bli med. Jeg har vært inne i tre dager i strekk nå, på tross av at det har vært sol, grilling, utepils og sosialisering på alle kanter. Jeg er opptatt med å pakke alt jeg eier i esker, for det er flytting på gang. Jeg har ikke funnet meg et nytt sted å bo enda, så nå blir det hjem til mamsen til jeg finner noe. Men, i går kveld unnet jeg meg selv en liten tur ut. Klarte heldigvis å være fornuftig, så jeg dro hjem i totida, og var klar til å hoppe opp tidlig i dag for å pakke videre. Da går det an! Så nå vet dere hvorfor jeg er litt fjern for tiden. Busy, busy. Ciao!

Del

8 Kommentarer

 1. mai 28, 2012 / 20:36

  Uff, så kjedelig å måtte være inne og gjøre denslags voksne og unødvendige ting. Men er glad du fikk deg en tur ut! Og at du var fornuftig og tok turen hjem tidlig. :) Lykke til videre med pakkingen!

 2. woop
  mai 28, 2012 / 21:55

  Ok, si mæ, ka har skjedd med øyenbrynan dine?? :-O Du som hadde så fine fra før av..? :-p

  • ja
   juni 3, 2012 / 13:49

   Må si meg enig! Synes det er fint med kraftige bryn, men et sted går grensen..

  • Mb
   juni 6, 2012 / 10:16

   Samme tenkte jeg og……

 3. mai 28, 2012 / 22:34

  Det ser rart ut faktisk.
  Åsså Drea da som er så fin i utgangspunktet. Veldig veldig fin faktisk.

 4. mai 30, 2012 / 10:11

  Rigtig gode billeder. I ser flot ud.

 5. juni 3, 2012 / 19:09

  Så vakker du er! Lykke til med nedpakkinga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.