Pokercruise 2012.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her er noen få bilder fra pokercruiset! Sa jo jeg skulle blogge mens vi var der, men nettilbudet på cruiset var ikke akkurat imponerende. Så derfor ble det ikke noe før nå. Men uansett; jeg har hatt det knall (igjen)! Herlig gjeng, gøy poker, god drikke og ekstremt god stemning døgnet rundt. Instahygge, som enhver på cruiset ville ha sagt. Herlig, herlig. Fler bilder og video kommer etterhvert også! Etter å ha sett den så tror jeg nok dere får lyst til å bli med på pokercruise neste år. Hugs!

Del

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.