Oslo + sol + Jannicke = fin dag.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Dagen i dag. I Oslo. Som så absolutt ikke har tatt fra meg lysten til å flytte til Oslo. Sol, fineste Jannicke, byvandring og folkeliv i gatene fungerer på meeeerkelig vis helt motsatt. Jeg kan ikke noe for det, men jeg liker Oslo så godt! Mulig jeg hadde ødelagt det med å flytte hit (hvem vet), men jeg nyter i alle fall hvert sekund mens jeg kan.

I morgen har dagen for cruise kommet også! Donkr pokercruise it is, og jeg gleder meg veldig! Fin gjeng på tur, så det blir knall! Skal nok prøve å få blogga litt mer enn hva jeg fikk til i Dublin altså. Jeg lover (å prøve). Hvis ikke kommer det i alle fall i ettertid. Videoer, bilder, sladder. You name it. Hejdå!

Del

3 Kommentarer

  1. ingis
    mai 6, 2012 / 20:09

    Åh, Jannicke har akkurat sånn hår som jeg vil ha! Jeg vil vite hemmeligheten rundt farge og styling!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.