Hvordan kurere hodepine.

Photobucket
Photobucket

Av og til så er man ikke i form. Det kan være hodepine, det kan være latskap, det kan være en dårlig hårdag. Det kan være småting som får en ting å slenge seg ned på sofaen og bare bli der, under pleddet og med øynene lukket. I går hadde jeg hodepine fra jeg stod opp til.. til jeg bestemte meg for å sminke meg i bedre form, og komme meg ut av leiligheta. Søvn hjalp ikke på hodepina. Ikke vann og paracet heller. Da sendte jeg en melding til en kompis og tvang han til å møte meg ute på Solsiden for en utepils. En utepils ble til to, og hodepina var long gone. Så møtte jeg plutselig på pokergjengen fra Dublin, og det ble…. la oss bare si det sånn; god stemning. Alt jeg trengte var altså en hodepine som ikke ville forsvinne av seg selv for å komme meg ut av leiligheta. En liten dytt, liksom. Og hodepina har ikke vist seg siden. Hurra! Win. Forresten. Jeg har litt problemer med å komme på ting å blogge om for tiden, så; ønskeinnlegg taes imot med takk. Hugs!

Del

7 Kommentarer

 1. april 13, 2012 / 17:25

  Hehe, slikt hjelper alltid mot hodepine! :)

 2. april 13, 2012 / 18:30

  Ja, det er så sant, så sant. Det hjelper med frist luft og noe å glede seg over. Og Drea! Så NYDELIG du var på håret. Fargen, volumet, alt! Kanskje lage ett innlegg om hvordan du gjør det sånn? Eller om trening eller en matrett du har dilla på? Kanskje noe om hvordan det går med fotograferingen? Eller hvordan du har gått fram for å lære deg poker? Mye å blogge om, skjønner du. :D

 3. april 13, 2012 / 19:53

  Så fint bilde av deg, du er så fin!! Så bra at det gjekk over og at du fikk ein fin kveld ute :))

 4. Lena
  april 13, 2012 / 20:02

  Kunne gjerne tenkt meg flere bilder/småhistorier av/om Vilja. :) Syns det er lenge siden vi har sett noe til henne :)

 5. april 15, 2012 / 10:58

  haha, så enig :)

 6. april 16, 2012 / 15:37

  Jeg de innleggene helt uten bilder, som bare er fylt med tanker. Min store frykt er at det ikke skal være slike innlegg lenger etter at du har begynt å blogge for femelle, så jeg krysser fingrene for at gamle-Drea fortsatt er med i spillet, bare!

 7. Drea
  april 17, 2012 / 11:40

  Sigrid U: ja, det skal jeg love deg! Nå har jeg ikke vært særlig flink til å blogge overhodet i det siste, men jeg skal love deg at gamle-Drea kommer tilbake og kommer for å bli! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.