Jeg skal blogge fra poker-NM i Dublin!

Photobucket
Jippiiii! Jeg er en av fem heldige som får være Donkr-blogger fra poker-NM i Dublin! Jeg er så glad nå at dere ikke aner det. Gratis flybilletter og opphold i Dublin hele uka mens NM er, det er jo bare… knall! Også tror jeg det blir veldig lærerikt å blogge for dem også. Da får jeg med meg det som skjer, jeg ser hvordan folk spiller hendene sine og jeg blir antageligvis kjent med endel flinke pokerspillere også. Det blir intet mindre enn awesome! Og jeg skal ta bilder – selvfølgelig. For en uke det blir. Jeg gleder meg! Er det noen av leserne mine som spiller poker, da? Og som har tenkt seg til Dublin? Til dere stakkarer (muhahaha) som ikke skal dit, så er dere nesten nødt til å følge med på Donkr-bloggen, så får dere høre hvordan det går. Jeg skal selvfølgelig delta også, og tenker å være med på Ladies Event siden det er en endagsturnering, og ikke en som går over… fem dager. Siden jeg ikke har spilt så mye live så tror jeg det er en grei start. Så får vi se hvordan det går først. Iiiik, som jeg gleder meg, dere! HURRAAAAAAAA!

Del

6 Kommentarer

 1. februar 8, 2012 / 20:01

  Jeg er KNALL missunnelig jeg! Har sååå lyst til å dra til NM, men jeg ga grønnt lys til kjæresten da han har spilt poker i flere år. Vi kan jo ikke dra begge to (ikke i år iallfall), da vi akkurat har fått en liten baby sammen. Men jeg skal følge med donkr-bloggen din! Blir knallbra og ha deg som donkr-blogger, de kommer nok ikke til å angre på det valget :D

 2. februar 8, 2012 / 20:30

  Så utrolig spennende!! Gratulerer :)

 3. Monajenten
  februar 9, 2012 / 20:23

  Åååå så heldig du er!! Har kje lekter selv! Så gøy, gratulerer!!

 4. Monajenten
  februar 9, 2012 / 20:25

  Hahaha auto correct:-p skulle stå at jeg har kjempelyst selv:)

 5. februar 10, 2012 / 23:24

  åå, din heldiggris!! Jeg spiller faktisk poker ja, men kommer meg nok ikke avgårde til dublin :P

 6. februar 22, 2012 / 21:37

  Det kommer garantert til å bli en tur du aldri glemmer. Det ser ut som du er rimelig dyktig også, så dette må bare gå bra! Snakkes der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.